移动端

  • 题王微信公众号

    微信搜“题王网”真题密题、最新资讯、考试攻略、轻松拿下考试

真题模拟

2022全国英语等级考试(四级)真题模拟01-14

发布时间: 2022-01-14 08:50:00 发布人:
2022全国英语等级考试(四级)真题模拟01-14

1、The first paragraph implies that ______.(单选题)

A. there is a conflict between laws and public opinions on the purpose of education.

B. the moral purpose of education varies in form with the social situation.

C. Greeks and the medieval Church had the same moral purpose in education.

D. the moral purpose of education is to advocate religious beliefs.

试题答案:B

2、According to the author, which of the following contributes to the development of political ideology during adolescence?(单选题)

A. Conscious recognition by the adolescence of his or her own naiveté.

B. Thorough comprehension of the concept of ordination.

C. Evaluation by the adolescent of the general principles encompassing his or her specific political idea

D. Intuitive understanding of relationship among various components of society.

试题答案:D

3、The term “unionization” (Line 1, Paragraph 5) refers to ______.(单选题)

A. mobilizing all workers to seize power.

B. gathering workers into an organized group.

C. working out strategies to raise workers’ pay..

D. changing wage policies for women and minority men.

试题答案:B

4、What is a basic requirement for work in all professions according to the passage?(单选题)

A. Imagination.

B. Reliability of character.

C. Discipline.

D. Obedience to orders.

试题答案:A

5、It can be inferred from the passage that the author would be most likely to agree with which of the following statements about schools?(单选题)

A. They should present political information according to carefully planned, schematic arrangements.

B. They themselves constitute part of a general socio-political system that adolescents are learning to understand.

C. They are ineffectual to the degree that they disregard adolescents’ political naves.

D. Because they are subsidiary to government, their contribution to the political understanding of adolescents must be limited.

试题答案:B

扫码关注不迷路

  • 题王微信公众号

    微信搜“题王网”真题密题、最新资讯、考试攻略、轻松拿下考试